Det ser ud til, at den danske landsholdsspiller, der for nylig var med landsholdet til EM, slipper for at pakke sine ting ned og flytte retur til Lyon.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser bud på Clement Lenglet

I sidste sæson var Joachim Andersen udlejet til Fulham, og nu tyder det på, at han fortsætter i Premier League. Det bliver dog ikke i Fulham, men derimod i en anden London-klub i form af Crystal Palace.

Den 25-årige Joachim Andersen spillede en fornem sæson for Fulham, hvor han er noteret for at have spillet 31 kampe. Derudover formåede den unge forsvarer endda at blive udnævnt som anfører for truppen.

Nu er der meget, der tyder på, at hans præstationer i Fulham ikke er gået ubemærket hen. Faktisk har han imponeret så meget, at den nye Crystal Palace-manager Patrick Vieira nu ønsker at bringe ham til klubben, der har hjemme på Selhurst Park.

Det er danske B.T., der søndag bragte nyheden om, at Crystal Palace skulle have tilbudt Joachim Andersen en femårig kontrakt. Desuden skriver B.T. også, at det ikke har været gratis for Crystal Palace, der forventes at skulle betalt i omegnen af 200 millioner kroner for danskeren.

LÆS OGSÅ: United og Real er ikke enige: Så mange millioner adskiller dem

Dertil mener det danske medie at vide, at Joachim Andersen allerede har bestået det obligatoriske lægetjek, hvorfor han forventes snart at blive præsenteret. Derfor er der meget, der tyder på, at man i den kommende sæson kommer til at se den 25-årige forsvarer i en Crystal Palace-trøje.