Manchester United er begyndt at forberede sig på at tage med Martial og Cavani. Som afløser har de udset sig PSG-angriber Mauro Icardi.

Manchester United forventer at tage afsked med både Anthony Martial og Edinson Cavani. Derfor er de begyndt at forberede sig på deres afgang, ved at lede efter afløsere.

LÆS OGSÅ: Godt nyt for Xavi: Disse 9 spillere forventes klar til Granada-opgør

I denne forbindelse har den engelske storklub udset sig den argentinske Mauro Icardi, der for tiden tørner ud for Paris Saint-Germain. Det skriver det franske medie L’Equipe.

Anthony Martial ønsker at finde en ny klub, hvor han kan få mere spilletid. Han skulle efter sigende være i dialog med Sevilla, mens Juventus og Barcelona også siges at være interesserede i den franske spiller.

Det forventes ikke, at Edinson Cavani forlader De Røde Djævle i dette transfervindue. Derimod er der en forventning om, at han forlader Old Trafford til sommer. Her udløber hans kontrakt nemlig, og han kan derfor skifte frit til en anden klub.

Det er dog ikke sikkert, at Manchester United kan hente den argentinske angriber til Old Trafford. Icardi har nemlig også været kædet sammen med et skifte til Juventus, der skulle ønske at hente ham som afløser for Morata.

Ikke desto mindre er De Røde Djævle begyndt at lede efter en spiller, der kan afløse Martial og Cavani. Det er endnu ikke garanteret, at Martial forlader klubben, men Cavani har dog kontraktudløb til sommer, og har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse.

Den 28-årige Mauro Icardi har kontrakt med Paris Saint-Germain frem juni 2024. Den franske klub er dog åbne for at tage afsked med den argentinske angriber allerede i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Coutinho nærmer sig Premier League-klub: Stiller krav til Barcelona

Manchester United kan have en fordel over Juventus i denne forbindelse. Det skyldes, at den engelske klub har en bedre økonomi, der betyder, at de faktisk kan købe ham, hvor Juventus vil foretrække at leje ham.