Meget tyder på, at Ajax-spilleren Matthijs De Ligt skal til Juventus, der betaler mere end 500 millioner kroner i overgangssum for forsvarstalentet. 

Juventus bevæger sig tættere og tættere på at sikre sig Ajax’ ombejlede anfører, den 21-årige hollænder Matthijs De Ligt. Goal skriver i dag, at kilder fortæller til mediet, at de italienske mestre har fået positive tegn fra både Ajax og spillerens agent Mino Raiola, der indikerer, at aftalen er ikke er langt fra at være en realitet. 

Ifølge Goal skriver forsvarspilleren under på en femårig kontrakt med Juventus, som betaler ham cirka 90 millioner om året i løn(inklusiv bonusser). Desuden skulle der blive tilføjet en frikøbsklausul i De Ligts kontrakt på godt 1,1 milliarder kroner. 

Matthijs De Ligt  har i løbet af den seneste sæson været rygtet til en række europæiske storklubber, og på et tidspunkt så det i flere medier ud som om, han var på vej til at skifte til Barcelona. Men den spanske klub skulle angiveligt have trukket følehornene tilbage på grund af kravene til hans løn. På det seneste har PSG været nævnt som et seriøs bud på en fremtidig destination for De Ligt, og pariserne skulle være villige til at tilbyde hollænderen en rekordløn. Men skal man tro Goal, ser det nu ud til at være Juventus, der løber med ham.

Juventus har for nylig ansat Maurizio Sarri som ny træner, efter at klubben har sagt farvel til Massimiliano Allegri. ’Den gamle dame’ er storfavorit til at vinde Serie A for niende gange i træk, og hvis klubben henter Matthijs De Ligt, må det siges at være en demonstration af klubbens dominans i italiensk fodbold. PSGS franske midtbanespiller Adrien Rabiot er en anden profil, der vurderes til at være tæt på at skrive kontrakt med Juventus.