Jesse Lingard havde lange udsigter til spilletid i Manchester United i den forgangne sæson, hvorfor man i sidste ende, tilbage i foråret, valgte at lade ham udleje til West Ham, hvor han som bekendt endte med at imponere stort.

LÆS OGSÅ: Markant lønnedgang for Messi: Lavere løn end flere Barca-spillere

Man er dog endnu ikke sikker på, hvor han kommer til at spille i den kommende sæson.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær kunne efter testkampen mod Derby fortælle, at den 28-årige midtbanespiller indgår i hans planer, men flere mener, at det kan blive svært for ham at tilkæmpe sig en plads i Manchester Uniteds startellever, da midtbanen er yderst velbesat.

West Ham lagde ikke skjul på, at de meget gerne ville beholde Jesse Lingard, men The Hammers skulle angiveligt have trukket interessen tilbage da man så prisskiltet. Men for West Ham-manager David Moyes, ifølge The Sun, vil han nu kunne følge med fra sidelinjen mens hans gamle klub forsøger at skrive under med Lingard.

The Sun skriver således, at Jesse Lingard er på blokken hos Rafa Benitez og Everton denne sommer. Benitez, der er tidligere Liverpool-manager, skulle anse Lingard som værende en spiller, der ville være meget interessant at have i klubben, da han har et meget højt topniveau, som blandt andet kom til syne i West Ham.

LÆS OGSÅ: Fransk klub vil hente Barca-forsvarer, men vil ikke betale hans løn

Benitez, der har afløst Carlo Ancelotti på Goodison Park, eftersom han blev hentet til Real Madrid, fulgte nemlig også med, da Lingard scorede ni mål i 16 Premier League-kampe for West ham, hvorfor han mener, at han kan blive en potentiel erstatning for James Rodriguez, der bliver rygtet væk fra klubben.