Det bliver ikke nemt for FC Barcelona at finde en klub, der er villig til at købe den franske forsvarer Samuel Umtiti. Han har været hårdt ramt af skader, og hans niveau er langt fra, hvad det har været.

LÆS OGSÅ: Juventus tilbyder Barcelona byttehandel for Pjanic

Den catalanske klub er dog ivrige efter at tage afsked med ham, da han er en løntung spiller. Nu skriver spanske Sport, at Lyon er interesserede i Umtiti, men økonomien volder dog problemer.

Ifølge den spanske avis er Lyon ikke villige til at betale hele Umtitis løn. Derimod er de kun villige til at stå for 50% af dem, mens Barcelona selv skal betale resten. Med en sådan aftale vil franskmanden fortsat koste Barcelona adskillelige millioner.

Indtil videre ser det dog ud til, at Lyon er den eneste klub, der udviser en oprigtig interesse i den franske forsvarer. Har de intentioner om at skille sig af med ham denne sommer, kan dette potentielt være den eneste løsning for dem.

Tidligere har Marseille også været nævnt som en potentiel aftager, men de har trukket interessen tilbage. Til trods for, at Lyons tilbud ikke just er attraktivt, ser det ud til, at Barcelona er nødt til at tage det op til overvejelse.

Catalanerne arbejder nemlig på at nedbringe deres lønomkostninger. Derfor er de nødt til at sælge eller udleje en række af deres løntunge spillere. En af dem, de gerne vil af med, er Umtiti. Barcelona foretrækker et salg, men et delvist finansieret lejeophold kan være den eneste løsning.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona har truffet beslutning om Dembélé

I sidste sæson blev det ikke til mere end seks kampe i La Liga for Umtiti.