Den tidligere Brøndby-spiller har nu fået sin fodboldfremtid på plads. bold.dk har tidligere berettet, at fremtiden ville ende i 1. division, og de endte såmænd med at have ret.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Midtjylland henter Jonas Lössl

HB Køge har nemlig nu bekræftet, at de har hentet Mike Jensen til klubben, hvor han vil blive udstyret med en kontrakt, der gælder tre et halvt år.

Han skifter sågar på en fri transfer, da den 32-årige Mike Jensens kontrakt med APOEL fra Cypern, endte med at blive ophævet.

Mike Jensen har tidligere været anfører i Rosenborg fra Eliteserien, hvorefter han skiftede Norges kulde ud med Cyperns varme, hvor han spillede indtil, at der blev skiftet ud på trænerfronten.

Han skal nu tilbage til Danmark, hvor han kan bryste sig af at være den mest værdifulde spiller, hvilket fremgår af Transfermarkts vurdering af 1. division.

Det er naturligvis allerede en lang kontrakt, HB Køge har udstyret Mike med, men de satser på, at samarbejdet ender med at blive endnu længere, fortæller HB Køge-direktør, Per Rud.

“Det er en aftale, der bygger på gensidig tillid og respekt. Vi har muligheden for det sidste år af Mike Jensens kontrakt at bruge hans erfaring og evner i en anden funktion enten i HB Køge eller i andre af de klubber, hvor Capelli Sport er involveret,” siger Per Rud til bold.dk.

Mike Jensen fortæller selv, at han er enig med Per Rud.

LÆS OGSÅ: Laporta raser over respektløse Paris Saint-Germain: Vil have FIFA og UEFA til at træde ind

Vi har lavet en aftale på 3,5 år, men jeg håber på, at jeg kan blive ‘i huset’ meget længere. Det har været et mønster i min karriere, at jeg er blevet længe de samme steder.