Manchester Uniteds medejer, Sir Jim Ratcliffe, har angiveligt været i samtaler om at sende tre spillere til OGC Nice denne sommer.

Ratcliffes firma INEOS ejer andele i begge klubber, hvilket lægger op til en forretningsaftale, der kan gavne begge parter.

Læs også: Efter Rasmus Højlund-tørke: Nu vil United hente ny angriber

United har tidligere udtrykt interesse for Nice-stjernen Jean-Clair Todibo, selv før Ratcliffes overtagelse fandt sted.

Den franske forsvarsspiller er angiveligt blevet fulgt af holdkammeraterne Melvin Bard og Khephren Thuram, som en gruppe talentfulde spillere, der kunne være på vej til Premier League denne sommer, hvis de ledende skikkelser i Old Trafford får deres vilje.

Bag kulisserne har diskussionerne ikke kun omhandlet, hvilke spillere United kunne hente fra Nices trup, men også hvem der kunne gavne begge klubber ved at skifte den anden vej.

Ifølge HITC er Christian Eriksen og Donny van de Beek begge blevet nævnt i samtalerne. Ingen af spillerne har formået at sikre sig en fast plads i startopstillingen under Erik ten Hag.

Det skriver Express.co.uk.

Christian Eriksen kun har startet ni Premier League-kampe i denne sæson og har ikke spillet en fuld kamp i dette kalenderår.

Van de Beeks kontrakt med United udløber i 2025, hvilket øger sandsynligheden for et permanent salg denne sommer. Frankfurt har mulighed for at købe Van de Beek for ca. 93 millioner danske kroner.

Hvis et skifte til Frankfurt ikke bliver en realitet, kunne Nice være den næste klub i rækken til at forsøge at genoplive den tidligere Ajax-midtbanespillers karriere.

Udover Eriksen og Van de Beek overvejer Sir Jims franske hold også Anthony Martial, som ligeledes har haft svært ved at finde fodfæste i United.

Den 28-årige Martial, der har scoret to gange i 19 optrædener i denne sæson, har ikke spillet i nogen konkurrencer siden begyndelsen af december. Martial siges at have til hensigt at forlade United denne sommer, når hans kontrakt udløber.