Manchester United har angiveligt allerede taget handling for at sikre sig Bolognas angriber Joshua Zirkzee.

Det skal styrke angrebet, der de sidste kampe har set en smule tandløst ud med Rasmus Højlund i front.

Denne sæson har Manchester United været genstand for kritik på grund af en mangel på mål i Premier League, især før årsskiftet, med kun 40 mål i 29 kampe.

Højlund og Marcus Rashford har haft det svært i Premier League før det nye år, men deres præstationer er forbedret betydeligt i de seneste tre måneder med ti mål i 2024. Desværre har de sidste par kampe ikke set gode ud for Højlund.

Ideelt set ville Højlund have været suppleret med en mere erfaren centerforward fra starten.

Sir Jim Ratcliffe og INEOS er nu på udkig efter at tilføje ‘to angribere’ for at aflaste Højlund og Rashford med målbyrden, og Zirkzee kunne være på vej.

Transferguruen Fabrizio Romano udtalte i januar, at intet endnu er besluttet om Zirkzees fremtid. Han har en frikøbsklausul på omkring 40 millioner euro til sommer, selvom Bayern München kan købe ham for 20 millioner euro på grund af en videresalgsklausul på 50%.

Det skriver Football365, her.

Ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport har Manchester United ‘handlet’, og hvis de vender tilbage ‘med en stor check’, så har de ‘gode chancer for at tilfredsstille alle parter’.

En potentiel forhindring kunne være Bolognas nye vurdering af hollænderen, hvor Serie A-klubben bruger Højlunds skifte fra Atalanta som benchmark for at bede om 70-80 millioner euro.

Fabrizio Romano nævner også, at Benfica-midtbanespilleren João Neves er et andet transfermål for Manchester United, men advarer om, at han vil blive “en meget dyr spiller”.

Neves’ klausul er nu på 120 millioner euro, men Benfica forsøger at indsætte en højere klausul i hans kontrakt.