FC Barcelona har fået tilbuddet om at hente Paul Pogba til sommer. Klubben mener dog ikke, at det er opnåeligt.

Til sommer udløber Paul Pogbas kontrakt med Manchester United. Det betyder, at han kan skifte til en ny klub på en fri transfer – og det rygtes, at han har planer om at gøre dette.

LÆS OGSÅ: Efter heftig udvikling: Gavis markedsværdi er eksploderet

En af de klubber, han er blevet kædet sammen med, er Barcelona. Til trods for, at han kan hentes på en fri transfer, ser den catalanske klub det dog som værende ‘uopnåeligt’, lyder det fra SPORT-journalisten Ferran Correas.

Paul Pogba er angiveligt blevet tilbudt til Barcelona af hans agent Mino Raiola. Den catalanske klub ser dog ikke franskmanden som en mulighed, da han stiller høje lønkrav. Det har de ganske enkelt ikke råd til på grund af deres økonomiske situation.

På nuværende tidspunkt tjener den franske stjerne hele 17 millioner euro om året i Manchester United. Det er svarende til 126 millioner kroner om året – og han har næppe i sinde at gå ned i løn i forbindelse med klubskifte. Tværtimod.

Ikke nok med det, så er hans agent Mino Raiola også kendt for at være dygtig til at score høje bonusser. Derfor er Barcelona også nødt til at allokere penge i denne retning, såfremt de ønsker at hente Paul Pogba til Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Første hold nogensinde: Chelsea sætter rekord

Meget tyder på, at Barcelona har planer om at styrke deres trup ved at hente flere spillere på fri transfer til sommer. Pogba har flere gange været nævnt som én af dem, der er på radaren. Faktum er dog, at det ser ud til, at de ikke har råd til at hente ham.