Chelsea-træner Thomas Tuchel har igen grund til at juble. Chelsea har nemlig sat en imponerende rekord

Lørdag aften lykkedes det Chelsea at vinde 1-0 over Thomas Franks Brentford.

LÆS OGSÅ: Newcastle vil hente to Barcelona-spillere

Det sikrede dem ikke blot yderligere tre point til pointkontoen i Premier League. De faktisk nemlig også sat en helt ny rekord. Det er nemlig sjældent, at Chelsea ikke vinder de kampe, der bliver spillet på udebane i London.

Faktisk har Thomas Tuchels mandskab indtil videre vundet de sidste syv udekampe i London i træk. Derfor kan de nu bryste sig af at være det første mandskab i de fire bedste engelske rækker, der har vundet syv udekampe i London i træk.

Chelsea er selv en London-klub, men der er flere andre klubber i Premier League, der også holder til i lørdag, hvilket gør sig gældende for både Brentford, West Ham, Arsenal, Tottenham og Crystal Palace.

Næste gang Chelsea skal i aktion i Premier League, bliver det også i London, men denne gang bliver det dog på hjemmebane. Her får de nemlig besøg af Norwich.

LÆS OGSÅ: Agüero: ‘Kom med forventningen om at spille med Leo’

Generelt har Chelsea klaret det rigtig godt på det seneste, hvor de har formået at vinde ni ud af de seneste 12 kampe. Det vinder om, at Thomas Tuchel bestemt har formået at få styr på Chelsea-tropperne, efter at have taget over efter Frank Lampard.