Det amerikanske firma ALK Capital, der er et sportsinvesteringsfirma, står i næste uge til at overtage Burnley i en handel, der er 200 millioner pund værd. Det er svarende til 1,6 milliarder kroner. Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Disse kampe kan skadet Liverpool-stjerne misse

Mediet skriver, at klubben har meldt ud til sine ansatte, at de skal se frem til et ejerskifte. Premier League siges desuden også til at have givet tilladelse til, at handlen går igennem. Derfor mangler der kun at blive skrevet under på en endelig aftale.

ALK Capital var ikke de eneste, der var interesseret i at købe Burnley. De fik blandt andet konkurrence fra den egyptiske forretningsmand Mohamed El Kakashy og sportsadvokaten Chris Farnell.

Der er dog kilder, der har fortalt, at deres bud ikke var i samme størrelsesorden som den amerikanske sportsinvesteringsvirksomhed. Derfor er det også kun naturligt, at ALK Capital endte som vinder af budkrigen.

LÆS OGSÅ: Denne PSG-spiller kan blive Victor Fonts første signing

Det vides endnu ikke, om ALK Capital har planer om at skulle investere i nye spillere til Sean Dyche og Burnley i det kommende transfervindue. Som tidligere angivet, er det forventeligt, at overtagelsen sker i næste uge.