Det blev nok endnu en sæson uden trofæer for Manchester United, efter man tabte Europa League-finalen til Villarreal, hvilket dog kom efter en meget, meget vild straffesparkskonkurrence, som man uden tvivl kan råde sine venner til at se, hvis de missede den.

LÆS OGSÅ: Har før ønsket United-skifte: Solskjær meldes interesseret

Det sluttede dermed med en bismag for Manchester United, selvom man dog fik tilkæmpet sig en meget flot andenplads i Premier League. Det er dog ikke nogen hemmelighed, at man i en klub som Manchester United higer efter mere end blot sølvtøjet.

Det har medført, at der spekuleres i en omfattende omrokering i Manchester United-truppen til sommer.

Som vi tidligere har kunnet berette, så er der meget, der taler for, at Jadon Sancho bliver ny Manchester United-spiller, hvilket også klublegenden Rio Ferdinand mener. Han har dog yderligere spillere i tankerne, han mener, United bør hente i det kommende transfervindue.

Han fremhæver, ligesom også Ole Gunnar Solskjær allerede har fremhævet, at også han mener, at man bør hente en midtstopper, hvor han dog ikke er sikker på, at man bør hente Varane, som der ellers har været snak om.

“Jeg ville gå ud og købe en centerback, Marquinhos måske, hvis man kan få sådan en som ham. De snakker også om Varane. Jeg ved ikke om han har erfaring nok. Men så længe der er fart, så er det en god start,” udtaler han ifølge Goal, hvorefter han tilføjer:

“Så vile jeg kigge på en som Declan Rice. Og som Sancho. Det er den slags typer, der ville styrke holdet.”

“Manageren har store beslutninger at træffe, for når der kommer sådan nogle spillere til, så betyder det, at nogen skal sidde på bænken. Store beslutninger. Men det er, hvad Solskjær bliver betalt for,” tilføjer Rio Ferdinand. 

LÆS OGSÅ: Barca vil bruge Griezmann i byttehandel med Atletico Madrid

Manchester United har endnu ikke sikret sig nogle spillere, men Tom Heaton skulle, ifølge Fabrizio Romano, være godt på vej til at blive United-spiller.