Leroy Sané kan igen komme i spil, når Bayern München møder Eintracht Frankfurt i denne weekend. Det bekræfter Hansi Flick.

Tysklands kant, Leroy Sané, har blot haft tre optrædener for Bayern München siden han kom til fra City i juli. De skrev under på en handel, som potentielt kan være £55 millioner værd.

Den 24-årige har dog været ude siden Bayerns nederlag til Hoffenheim d. 27. september, hvor han blev ramt af en skade i højre knæ.

Sané var torsdag tilbage på træningsbanen og kan dermed udtages til kamp. Det er dog en anden snak for Serge Gnabry. Han må sidde over lørdagens kamp, hvilket skyldes en positiv coronatest.

“Alle er i form. Leroy Sané er på holdet, så det går fremad. Vi har ikke planer om, at han skal starte inde, da vi tager det skridt for skridt. Vi må se, men han kunne godt komme i spil, og det er vi glade for,” siger Flick.

Midtbanen skal have fokus

Flick skal også have øget fokus på midtbanen, da Corentin Tolisso er ude med et rødt kort. I blot fire kampe har han allerede lige så mange skud på mål, som han havde i tretten kampe sidste sæson.

Hans gennemsnit er også steget i antal dueller og dueller vundet.

“Du kan mærke, at han nyder at spille fodbold. Han havde problemer med skader i sidste sæson, hvorfor han ikke spillede så meget.”

Eintracht Frankfurt er ubesejret i deres senest otte Bundesliga-kampe. Det er første gang siden 2012/13, at det er ubesejret efter fire kampe.

Frankfurt har dog tabt deres 12 udebanekampe mod Bayern, hvor de har indkasseret 40 mål og scoret 7.