Der var en rekordstor handel under opsejling i det sønderjyske, hvor Slavia Prag vidste interesse i SønderjyskEs Alexander Bah. De havde sågar sørget for et privatfly til den unge wingback, men skiftet blev ikke til en realitet.

Det siges, at Slavia Prag tilbød at betale over 15 millioner kroner inklusiv diverse bonusser for Alexander Bah, men at klubbens nye ejere skulle have afvist buddet.

Det skriver Bold.dk.

Alexander Bah var klar

Den 22-årige wingback var ellers klar på at tage skiftet, og han var derfor meget skuffet, da han fandt ud af, at handlen var røget i vasken.

Ifølge bold.dk, så var det SønderjyskEs nye ejere, der afslog handlen, efter de havde sat en deadline for den tjekkiske storklub, men som de valgte at overskride.

Det siges, at man anså handlen som værende død mandag morgen, men Slavia Prag vendte senere tilbage med et fantombud, som de tænkte skulle sikre dem Alexander Bahs signatur.

Slavia Prag sendte også et privatfly til Billund, der skulle have fløjet retur til Prag med Bah, men det blev altså ikke til noget, og så måtte flyet igen vende hjem til Tjekkiet, dog uden danskeren.

bold.dk har rakt ud til SønderjyskEs sportschef, Hans Jørgen Haysen, der bekræfter, at klubbens nye ejere havde indflydelse i handlen.

“Ja, desværre kom buddet ret sent i forløbet, og vi kunne ikke få tingene til at hænge sammen qua vores nye ejere, som også havde en holdning til pris. Så det handlede både om, at det blev så sent, og at de mente, at der var nogle andre muligheder i forhold til pris,” siger Hans Jørgen Haysen til bold.dk

Har taget en snak med Bah

Hans Jørgen Haysen siger, at han har snakket med Bah, hvor han har sagt, at han er en god spiller, hvorfor han nok skal få en anden mulighed.

“Det er stadig planen, at han skal videre. Intet er ændret. Vi har bare skubbet tidspunktet lidt,” siger Hans Jørgen Haysen.

Han siger yderligere, at hvis han fortsætter med at præstere, så venter der ham store ting inden for fodboldens verden. Det gælder både i SønderjyskE, men også når den rigtige klub kommer til forhandlingsbordet.