Det er blevet bekræftet, at Aab har hentet Oscar Hiljemark, som næsten har spillet 100 kampe for Genoa og Palermo i den bedste række i Italien. Han kommer til Aab på en fri-transfer.

Der er blevet fuldendt en noget så overraskende handel i Nordjylland. Svenskeren, Oscar Hiljemark, har skrevet under med Aab. Han kommer til Aab på en fri-transfer, og de to parter har skrevet under på en tre-årig aftale. Oscar spillede senest for Genoa, og det er en spiller, der har masser af erfaring fra flere klubber.

Han har nemlig både præsenteret Genoa og Palermo, hvor Oscar står noteret for 99 kampe i den bedste række i Italien. Han er dog også noteret for flere andre ophold, herunder Dynamo Moskva, Panathinaikos og PSV Eindhoven, hvor han desuden vandt det hollandske mesterskab.

“Aab har gang i et super spændende projekt, som jeg gader mig til at være en del af. Mit indtryk af klubben er rigtig godt, og Aab’s ambition om igen at vinde noget og deltage i Europa passer mig fortrinligt, fro det vigtigste for mig har altid være at vinde,” siger Oscar Hiljemark.