Thomas Tuchel har længe, også under hans tid i Paris Saint-Germain, været forelsket i Alex Sandro, som derfor kædes sammen med et skifte til Chelsea, hvilket flere italienske medier nu erfarer.

LÆS OGSÅ: Prismærke på 770 millioner: Chelsea-transfermål er åben overfor Premier League-skifte

Chelseas interesse for Juventus-backen er dermed ikke overraskende, da det er netop Thomas Tuchel, der er kommet til roret, hvilket skete efter, at han blev fyret i Paris Saint-Germain, hvilket mange Chelsea-fans umiddelbart er galde for, er sket.

Det erfarer blandt andet Il Bianconero, der skriver, at han før har forsøgt – dog forgæves – at hente Juventus-backen til klubben, hvilket på daværende tidspunkt var Paris Saint-Germain. Men han ser såmænd ikke ud til at have opgivet håbet.

Sancho står noteret for at have spillet 23 kampe for Den Gamle Dame i denne sæson, hvorfor man altså ofte kan finde ham i startopstillingen, men det er ikke sikkert, at man kan blive ved med det, da der altså er knas i forholdet.

Han har nemlig en løn, der er endt med at blive en byrde for Juventus, der betaler ham seks millioner euro hver sæson.

LÆS OGSÅ: Pirlo åbner op om sin fremtid i Juventus

Ifølge Il Bianconero kan det ende med, at en byttehandel finder sted, hvor der skulle være tale om, at Emerson Palmeiri eller Jorginho kan blive sendt til Juventus, da førstnævnte har lange udsigter til en startplads, da han har problemer med at spille sig på holdet.