Han har i lang tid været kædet sammen med et skifte til Premier League. Nu hævdes det, at nuværende Inter Milan-angriber Romelu Lukaku er åben overfor et skifte til Premier League. Særligt Chelsea viser interesse for den belgiske stjerne.

LÆS OGSÅ: United mister milliardsponsorat: Bange for at blive kritiseret af klubbens fans

Ifølge Don Balon er den belgiske stjerne et af de store navne, der står på listen over spillere, der er på Chelseas radar forud for næste sæson. Det ser ud til, at interesse ikke er helt spildt, da han angiveligt skulle være villig til at vende tilbage til England, efter sin titelsucces med Inter i denne sæson.

Chelsea ville sandsynligvis værdsætte at få forstærkninger til angebet, da Timo Werner ikke just har imponeret i denne sæson. Derudover har Tammy Abraham og Olivier Giroud også vist i denne sæson, at de ikke ser ud til at være langsigtede muligheder.

Lukaku har spillet en rigtig god sæson på San Siro, på trods af at have haft en svær tid i Manchester United for et par år siden. Derfor bør der ingen tvivl herske om, at han vil være en forbedring til Thomas Tuchels trup, såfemt han skulle ende med at skifte til det vestlige London.

Britiske The Sun har også tidligere sat Lukaku i forbindelse med et skifte til Chelsea. I samme ombæring har de skrevet, at den 27-årige potentielt kan koste Chelsea en sum på 90 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Har været i United i 10 år: José Mourinho vil have ham i Roma

Det er en stor investering for Chelsea, men The Blues viste sidste sommer, at de er klar til at bruge penge på store navne, efter at have hentet Werner sammen med spillere som Kai Havertz, Hakim Ziyech og Ben Chilwell.