Rasmus Højlund er udfordret i Premier League.

Han nærmer sig nu 1.000 minutter uden at score i ligaen. En periode der blev forlænget efter søndagens 0-0 kamp mod Liverpool.

I kampen havde Højlund en gylden mulighed for at blive matchvinder i anden halvleg, men Liverpool-keeper Alisson vandt duellen, hvilket efterlod Højlund uden mål i sine 13 Premier League-kampe.

Manchester United-legenden Gary Neville har bemærket Højlunds udfordringer. Neville anerkender Højlunds fysiske styrke, men påpeger, at danskeren mangler den sidste finesse i sin afslutning.

Han sammenligner Højlund med Darwin Nunez, idet begge spillere har potentiale, der endnu skal finpudses. Neville mener, at Højlund skal forbedre sin evne til at afslutte angreb effektivt.

Selvom Højlund kæmper i Premier League, har han vist sit værd i andre turneringer.

I Champions League har han imponeret med fem mål i seks kampe. Ligeledes har han været en nøglespiller for Danmark i EM-kvalifikationen, hvor han blev topscorer med syv mål.

Disse præstationer viser, at Højlund besidder et stort talent, som endnu kan udvikles.

Neville påpeger, at Højlunds holdkammerater også spiller en rolle, idet de ikke altid sætter ham godt i spil.

Dette samspil mellem holdkammerater er afgørende for en angribers succes, og det er noget, Højlund og hans hold skal arbejde på.