Den danske højreback Rasmus Kristensen skiftede i sommers fra Leeds United til AS Roma på en lejeaftale. Nu har han modtaget en meget tvivlsom ære.

Italienske medier har udnævnt den 26-årige forsvarsspiller til at være den værste spiller i Romas historie. Kristensens tid i Leeds var heller ikke præget af stor succes. Skiftet til Roma synes kun at have forstærket den negative opfattelse af hans præstationer.

Kristensen, der tidligere har vist lovende takter i sin karriere, står nu over for en enorm udfordring. Han skal forsøge at vende bøtten og genoprette sit ry, hvilket minder om Luka Modrics situation, da han blev betegnet som den værste signering i La Liga efter sit skifte til Real Madrid.

Modric formåede at vende kritikken til anerkendelse, og Kristensen står nu over for en lignende opgave.

Det skriver CaughtOffside.

På trods af nomineringen til den værste spiller i Romas historie, så har Kristensen stadig Kasper Hjulmands opbakning. I hvert fald er Rasmus Nissen Kristensen blevet udtaget til landsholdet de gange, Hjulmand har udvalgt sine foretrukne danske spillere.

Rasmus Kristensens fremtid i Roma er stadig usikker. Der har været masser af rygter om, at Roma faktisk var interesseret i at tilknytte danskeren på en permanent aftale, men det kan også være, at han bliver tvunget tilbage til Leeds. Der er dog intet, der tyder på, at Leeds ønsker ham tilbage.