Manchester United og Real Madrid forhandler i øjeblikket om købet af Raphael Varane. Hidtil er det dog ikke lykkedes for de to klubber at nå til enighed. Mere specifikt er de ikke blevet enige om det økonomiske aspekt af handlen.

LÆS OGSÅ: Avis: Pogba afviser United til fordel for anden storklub

Ifølge det britiske medie Daily Mirror er det ikke småpenge, der adskiller de to klubber. Faktisk skulle det være hele 10 millioner pund, hvilket er svarende til 86 millioner kroner, der adskiller de to klubber fra hinanden på nuværende tidspunkt.

Mediet mener at vide, at den engelske klub har budt 40 millioner pund (346 millioner kroner) for den franske forsvarer. Det er dog ikke nok for Real Madrid, der kræver 50 millioner pund (433 millioner kroner) for franskmanden, såfremt han skal sælges denne sommer.

Ifølge den pålidelige transferekspert Fabrizio Romano har de to klubber dog ikke opgivet at nå til enighed. Derimod er de fortsat i gang med at forhandle om prisen. Derfor er der stadig en forventning om, at Varane rejser til Manchester denne sommer.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub holder nøje øje med Lewandowski

Goal skriver dog, at Manchester United er blev enige med Varane om de personlige vilkår i kontrakten. Mediet skriver desuden, at de er blevet enige om en kontrakt med en varighed på fem år.