Robert Lewandowski har udtalt, at han ikke vil afvise et skifte til Premier League denne sommer. En af de klubber, der har udvist interesse for ham, er Chelsea, der er på udkig efter en ny angriber. Derfor har de bedt om at blive opdateret på Robert Lewandowskis situation i Bayern München, bekræfter Goal.

LÆS OGSÅ: Tottenham enige med Serie A-midtstopper

På trods af, at Bayern München ikke virker synderligt interesseret i et salg denne sommer, kan den 32-årige polak blive fristet af nye muligheder i Premier League.

Med kun to år tilbage af sin kontrakt på Allianz Arena, kan The Blues’ gode forbindelser med den polske stjerne komme dem til nytte, da de to gange tidligere har forsøgt at hente ham.

Det primære mål for Chelsea denne sommer at tilføje en ny angriber til Thomas Tuchels trup. Dog forsøger den engelske klub at hente en af verdens absolut mest eftertragtede spillere, da de ønsker at hente norske Erling Haaland.

På lige fod med Bayern München, er Borussia Dortmund dog fast besluttede på ikke at sælge deres angrebsstjerne. Det eneste, der kan få den tyske klub til at sælge den 21-årige nordmand, er et bud på mere end 100 millioner pund.

LÆS OGSÅ: Mbappé har besluttet sig: Her er hans plan

Den norske angriber forsøger desuden ikke selv at presse klubben til et salg, hvorfor meget tyder på, at han bliver i Dortmund. Næste sommer bliver hans frikøbsklausul på 70 millioner pund aktiveret, hvorfor der sandsynligvis bliver kamp om nordmanden næste sommer.