Det var bestemt ikke et tilfredsstillende EM for Holland, da de blev sendt ud af Tjekkiet i ottendedelsfinalen. Efter det skuffende EM har den hollandske landstræner Frank de Boer besluttet at trække sig som landstræner.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub forsøger med bud på Lewandowski

Derfor er jagten på en afløser for De Boer også gået ind. I denne forbindelse er der allerede blevet nævnt flere navne. Det inkluderer bl.a. den rutinerede Louis van Gaal, som to gange tidligere har været landstræner. Af flere medier er han blevet udpeget som klar favorit til at tage over efter De Boer.

Daily Mirror har for nylig bragt en historie om, at flere af spillerne har startet et oprør, da de vil undgå, at Van Gaal bliver ansat, skriver bold.dk. Mirror skriver desuden, at Liverpool-stjernen Virgil van Dijk er gået i front for dette oprør.

Artiklen har dog ikke fået lov til at stå usvaret hen. Van Dijk er nemlig gået i flæsket på både avisen og journalisten Simon Mullock, der har skrevet historien. I samme ombæring afviser han også, at der skulle være den mindste grad af sandhed i historien.

“Denne historie er fuldstændig falsk. Det har aldrig været vigtigere for journalister at fortælle sandheden og ikke bare finde på ting. Skam dig,” skriver Van Dijk på Twitter, som et svar til artiklen, hvor han runder af med at tagge journalisten, der står bag artiklen.

LÆS OGSÅ: Avis: Sådan vil Kane tvinge sig væk fra Tottenham

Van Dijk var ikke en del af det hollandske landshold ved dette års EM, da han fortsat døjer med den alvorlige skade, som han har kæmpet med i det seneste år. Det forventes dog, at han snart er klar til at indtage grønsværen for Liverpool igen.