Den forhenværende træner for Arsenal FC, Arsène Wenger, lægger et skjul på, at han mener, at Antoine Griezmann er en spiller med mange kvaliteter.

Han understreger dog, at det er kvaliteter, man ikke får at se, hvis ikke han bliver positioneret korrekt på banen. Derfor mener han også, at det er bedst for den franske stjerne at spille i en central position.

Den franske træner er dog bevidst om, at det gør det vanskeligt for Ronald Koeman og Barcelona at få det maksimale ud af Griezmann. Det er nemlig i det centrale, at Lionel Messi hersker. Derfor er der næppe nogen udsigt til, at Griezmann får lov til at indtage denne position lige foreløbig.

“Antoine Griezmann? At han ikke spilles i hans position er kompliceret på længere sigt. Første vil han acceptere det, men på sigt opfylder det ikke hans forventninger. Og hvis han føler, at den position, han spiller, ikke tillader ham at vise hans bedste kvaliteter, så mister han modet,” har Arsène Wenger udtalt til beIN Sports.

Det var dog ikke det eneste, han havde at sige. Han gjorde det nemlig også klart, at han ved, at situationen er vanskelig, da den centrale position er optaget af argentinske Lionel Messi.

“Griezmann er en spiller, der burde være i midten, fordi han er aktiv, han er dygtig til at aflevere, han kan være farlig med sin sidste pasning, og for det faktum, at han scorer mål. Men dette område er allerede optaget, da det er den zone, hvor Lionel Messi bevæger sig,” fortsatte han.

Griezmann har spillet fire kampe for Barcelona i denne sæson. Han starede alle fire kampe på højre fløj, men spillede også som central angriber mod Getafe. Han blev udeladt i Champions League-opgøret mod Ferencvaros.