Efter at have besluttet at ophæve kontrakten med Diego Costa, har den højeste prioritet for Atletico Madrid i dette transfervindue været at finde en ny angriber. Fokus har nemlig været at finde en afløser til Costa.

LÆS OGSÅ: Messi til City: Pep Guardiola kommenterer på rygterne

Nu skriver GOAL, at de har fundet deres afløser i form af franske Moussa Dembele. Efter sigende skulle de også allerede være nået til enighed med Lyon om en lejeaftale for den franske spiller. Ifølge GOAL er der tale om en lejeaftale, der strækker sig resten af sæsonen.

Desuden er der i kontrakten indskrevet en købsoption, der medfører, at den spanske storklub har mulighed for at købe Dembele for omkring 240 millioner kroner, når denne sæson er slut.

Samtidig erfarer GOAL også, at Dembele vil rejse til Madrid mandag. Her er det planen, at han skal gennemgå et lægetjek, for at sikre, at alt er i orden. Når hans lægetjek er blevet godkendt, vil han blive præsenteret som officiel spiller i Atletico Madrid.

LÆS OGSÅ: Berbatov: Midtbaneprofil bør tage alvorssnak med Solskjær

I 108 kampe har den franske angriber leveret intet mindre end 45 mål for Lyon i Ligue 1. Det forventes derfor, at den franske Moussa Dembele vil blive præsenteret som ny spiller i Atletico Madrid inden for de kommende dage. Som angivet herover, er det blot det endelige lægetjek, der mangler at komme styr på.