Deadline for transfervinduet kommer tættere og tættere på. Til trods for dette har Barca endnu ikke sikret sig deres tidligere La Masia-spiller Eric García.

Nu rygtes det dog, at Barca selv ser optimistisk på en handel, hvorfor de også har stor forhåbninger om at hente forsvarsspilleren tilbage.

Deres handel med Sergino Dest er kommet på plads, hvorfor der nu kan fokuseres på at lukke en aftale om at hente Eric García i Manchester City.

Ifølge den catalanske avis Sport, er de meget optimistiske vedrørende García-handlen – og de vil ikke misse muligheden for at hente det 19-årige talent tilbage.

Barcas første bud var for lavt

Barca har tidligere budt på Eric García. Her lød deres bud på 12 mio. euro, som er markant lavere, end de 30 mio. euro, som Manchester City kræver for forsvarsspilleren.

Det er dog ikke en realistisk pris for en spiller, hvis kontrakt udløber om ni måneder. Barcelona er dog godt klar over, at de alligevel er nødt til at komme med et højere bud.

Ifølge Sport er de klar til at hæve deres bud til 15 mio. euro. Desuden er det også på tale, at Rafinha eventuelt kan indgå i en handel, men der er intet, der er sikkert endnu.

I Barcelona er de dog optimistiske i forhold til at få hentet den 19-årige forsvarsspiller hjem til det spanske.

García ønsker at vende hjem

I Manchester City er man ganske udmærket klar over, at Eric García har et ønske om at vende tilbage til Barcelona, hvor han startede sin karriere.

Desuden har de netop indkøb Ruben Dias fra Benfica, hvorfor det end ikke ser ud til, at der vil være plads til catalaneren i Citys trup.

Det er også en af grundene til, at der er meget, der tyder på, at en aftale godt kan nå at komme på plads, før transfervinduet lukker på mandag.