FC Barcelona er i gang med den helt store oprydning denne sommer. I denne forbindelse er der flere spillere, der er blevet sat på salgslisten. En af dem, som har været rygtet til salg, er franske Clement Lenglet.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid-fans reagerer på rygter om Griezmann-retur

Hidtil har der dog været begrænset interesse for franskmanden, der har præsteret dårligere end forventet i Barca. Nu er der dog forlydender om, at der er interesse fra Premier League. Ifølge Diario Sport skulle Everton-træner Rafa Benitez nemlig have bedt klubben om at hente Lenglet.

Årsagen til dette er, at Benitez leder efter en ny spiller, der kan lede centerforsvaret. Det er nemlig forventet, at Yerry Mina forlader klubben denne sommer, og der er derfor brug for en afløser. Ifølge avisen Sport har Benitez altså udset sig Lenglet til denne rolle.

Avisen skriver desuden, at både Joan Laporta og Ronald Koeman er villige til at tage afsked med Clement Lenglet denne sommer. Det vides dog ikke, om spilleren selv er interesseret i et skifte væk fra Barcelona. Da han har kontrakt med klubben frem til 2026, er det ikke muligt at sælge ham uden hans accept.

Lenglet er dog ikke den eneste spiller, som Rafa Benitez har udset sig som afløser til Yerry Mina. Ifølge Sport har han også et godt øje til Napolis Kalidou Koulibaly, som han har arbejdet med tidligere. Viser Barcelona og Lenglet ikke velvillighed i eventuelle forhandlinger, vil fokus sandsynligvis blot rettes mod Koulibaly.

Den franske forsvarer har på det seneste mødt stor kritik fra Barcelonas fans. Han har nemlig ikke formået at præstere på et højt niveau i den seneste sæson. Særligt har han mødt stor kritik for en række dumme fejl, der har kostet Barcelona både point og mål.

LÆS OGSÅ: Barca-spillerne undrer sig: Hvorfor gør vi det?

Clement Lenglet spillede 48 kampe i sidste sæson, hvori han bidrog med et enkelt mål. Fordelt på de 48 kampe blev det til i alt 3.698 minutter på banen.