Det er ikke nogen hemmelighed, at økonomien i FC Barcelona ikke er god. Derfor har den spanske klub været nødt til at bede flere spillere om at gå ned i løn. Derudover har de også frasolgt spillere, ligesom de har ophævet kontrakter.

LÆS OGSÅ: Laporta om Messi-situationen: ‘Det skrider planmæssigt frem’

Til trods for, at der har været rigtig meget fokus på at spare penge, er der også blevet bragt nye spillere til klubben. Det er ikke alle spillere i truppen, der forstår sammenhæng, og derfor har de udtrykt deres utilfredshed med dette. Det skriver den catalanske avis Sport.

Flere spillere har allerede accepteret at gå ned i løn, men derudover forhandles der også med flere andre spillere om at gøre det samme. De fleste spillere har forståelse for, at det er en nødvendighed, da klubben er blevet hårdt ramt på grund af coronapandemien.

Hvad flere af disse spillere dog ikke har forståelse for er, at der er blevet hentet nye spillere til. Barcelona har nemlig allerede budt velkommen til både Emerson, Eric Garcia, Agüero og Depay denne sommer.

Ganske vist er tre ud af fire af disse spillere blevet hentet på en fri transfer. Dette ændrer dog ikke på, at spillerne skal have løn, hvorfor det kan virke underligt for de øvrige spillere, at de hentes til klubben, når de øvrige spillere bliver bedt om at gå ned i løn.

Det er dog ikke alle spillere, der rent faktisk bliver bedt om at gå ned i løn. I flere tilfælde er der tale om, at man forsøger at blive enige om en ny og længere kontrakt. Dermed vil den aftale sum penge blot blive fordelt ud over en længere periode.

LÆS OGSÅ: Barcelona-spiller udtaget til Team of the Tournament ved EM

Ydermere forsøger klubben også aktivt at sælge flere spillere denne sommer. En af dem, der kan ende med at blive solgt, er den danske landholdsstjerne Martin Braithwaite. Derudover siges det også, at klubben har besluttet sig for at sælge Antoine Griezmann.