Der har være adskillelige rygter om, at Antoine Griezmann er fortid i FC Barcelona efter denne sæson. Blandt andet har der været rygter om, at den franske stjerne vender tilbage til Atletico Madrid i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Barca-spillerne undrer sig: Hvorfor gør vi det?

Tilsyneladende er det dog ikke alle Atletico Madrid-fans, der har lyst til, at han skal vende tilbage. Derimod ser de faktisk helst, at han bliver væk.

Det har resulteret i, at der er blevet startet et nyt hashtag på både Twitter og Instagram. På begge sociale medier er der blevet delt et utal af opslag med hashtagget #GriezmannNoTeQueremos, der betyder #GriezmannNejTak. Faktisk er det blevet et af de mest populære hashtags på Twitter.

Du kan se en række af reaktionerne fra Atletico Madrid-fansene herunder:

“Mor har lært mig aldrig at tage mænd tilbage uden ære.”

“Vi har en ny 7’er (Joao Felix, red.). Han er yngre end dig. Han spiller bedre fodbold. Du er bare en instruktør med mange roller. Vi har ikke brug for dig mere. Bliv væk!”

“Ikke engang, hvis du er klar til at skære den ned til titusind. Vi vil ikke have dig.”

Tilbage i tiden var Atletico-fans meget frustrerede over, at Griezmann besluttede at skifte til Barcelona. Han har nemlig flere gange gjort det klart, at han havde til hensigt at blive i Atletico Madrid.

LÆS OGSÅ: Laporta om Messi-situationen: ‘Det skrider planmæssigt frem’

Griezmann plakette ved Wanda Metropolitano blev på et tidspunkt brutalt vandaliseret. Ikke nok med det, så har Atletico-fans også sunget ‘Griezmann, dø!’ under et opgør mellem Atletico Madrid og Barcelona.