Juventus siger farvel Max Allegri efter denne sæson og leder efter en ny træner. Cristiano Ronaldo skulle efter sigende ønske, at klubben henter Jose Mourinho.

Massimiliano Allegri og Juventus går fra hinanden. Dette blev officielt for nylig, hvor Torino-klubben bekræftede, hvad der har været spekuleret i længe i de italienske sportsaviser. Ifølge Gazzetta dello Sport har klubbens portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo meddelt ledelsen i Juventus, at han ser Jose Mourinho som det rette valg til posten som ny træner i den sejrsvante klub.  Den 34-årige europamester havde som bekendt Jose Mourinho som træner, mens begge parter var i Real Madrid. Men dengang endte de to med ikke at have det bedste forhold til hinanden, hvis man skal tro historierne i spanske medier. 

Den italienske avis skriver, at Cristiano Ronaldo såvel som hans agent Jorge Mendes ”presser Juventus til ansætte Mourinho som ny træner. Ronaldo er kommet over de forskelle, der var mellem ham og Mourinho i Real Madrid og bakker op om ideen om at ansætte sin landsmand.”

Antonio Conte er også blevet nævnt som en mulig kandidat til trænerjobbet i Juventus, men i dag melder italienske medier, at den tidligere Juve-træner skriver under på en kontrakt med Inter. Tottenhams argentinske manager Mauricio Pochettino nævnes også som en mulighed, ligesom en anden tidligere Juventus-træner, nemlig Frankrigs landstræner Didier Deschamps, er blevet sat i forbindelse med jobbet. I en periode var Pep Guardiola også blandt kandidaterne i de italienske sportsaviser, men City-manageren har selv afvist, at der skulle være noget om snakken. 

Juventus har netop vundet sit ottende italienske mesterskab i træk. Alligevel var mange fans og iagttagere skuffet over Den Gamles Dames præstationer i denne sæson, da klubben røg ud af Champions League med et overraskende nederlag på hjemmebane i kvartfinalerne mod Ajax.