Barcelona har sendt 21-årige Trincao på lejeophold forud for 2021/22-sæsonen. Den unge portugiser er blevet udlejet til engelske Wolverhampton.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer drastisk manøvre for at slippe Umtiti

Trincao kan nu sandsynligvis se frem til en sæson med mere spilletid. Derudover kan han også se frem til at slutte sig til Wolverhampton, der er kendt for at være en portugisisk koloni, og nu har de altså hentet yderligere en portugisisk spiller til truppen.

Søndag formiddag er den unge Trincao nemlig blevet præsenteret som den seneste tilføjelse til truppen i Wolves. Det har de offentliggjort på deres officielle Twitter-profil.

Den 21-årige offensivspiller er blevet hentet fra FC Barcelona. Lejeaftalen strækker sig kun over den kommende sæson, mens der i kontrakten er blevet indskrevet en købsoption.

Det vil sige, at det er muligt for den engelske Premier League-klub at købe den 21-årige portugiser i løbet af sæsonen. Beløbet er allerede blevet aftalt på forhånd, skriver FC Barcelona, men dog uden at oplyse beløbets størrelse.

Det blev ikke til meget spilletid i 2020/21-sæsonen under Ronald Koeman for Trincao. Han står ganske vist noteret for 42 kampe, men han har dog primært fungeret som udskifter, hvorfor det kun er blevet til 1.309 minutter på banen i alt. Det er svarende til cirka 30 minutter pr. kamp.

LÆS OGSÅ: Barcelona har udset sig 24-årig La Liga-spiller som Wijnaldum-alternativ

I de 42 optrædener, han nåede at have for FC Barcelona i den forgangne sæson, bidrog han med tre mål og to oplæg. Desuden har han også spillet samlet seks landskampe for Portugal.