Det er flere år siden, at Samuel Umtiti har præsteret på det niveau, der i sin tid medførte, at han blev hentet til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Everton-træner beder bestyrelse om at hente Barcelona-stjerne

Af denne årsag har klubben mistet tålmodigheden med den franske forsvarer, som de desperat har forsøgt at sælge eller udleje. Faktisk er de blevet så desperate, at de skulle være villige til at lade ham gå på en fri transfer.

Den catalanske avis Mundo Deportivo skriver, at klubben oplever store vanskeligheder ved at sælge eller udleje Samuel Umtiti, da han har en høj løn. Hans høj løn har de færreste klubber råd til at betale i disse tider – især når man tager hans niveau med i betragtningen.

Dette ændrer dog ikke på det faktum, at den catalanske storklub har et inderligt ønske om at skille sig af med Umtiti. De har nemlig for længst mistet tålmodigheden med ham.

Hans manglende performance og hans høje løn har resulteret i, at Barcelona vil gøre nærmest alt for at skille sig af med ham. Det er dog især den høje løn, der er problematisk, da klubbens lønbudget skal reduceres, for at overholde La Ligas regler og for at få råd til Messi.

Samuel Umtiti selv har dog ikke travlt med at forlade klubben. Derimod har han været stædig og har holdt fast i, at han har en kontrakt med klubben, som løber frem til sommeren 2023, som han nægter at give slip på.

Dette skyldes sandsynligvis, at den franske forsvarer er bevidst om, at det bliver svært at finde en klub, der er villig til at betale ham samme høje løn. Barcelona har dog insisteret meget kraftigt på, at han skal videre i sin karriere denne sommer.

LÆS OGSÅ: Messi afviser endnu en klub: “Jeg ville foretrække pension”

For kort tid siden offentliggjorde FC Barcelona, at de havde besluttet at rive kontrakten med Matheus Fernandes over. Ifølge Mundo Deportivo skulle de være klar til at gøre det samme med Umtiti, for at komme af med ham hurtigst muligt.