Barcelona-legenden lægger ikke skjul på, at han ikke er den største fan af Ousmane Dembélé og hans arbejdsmoral.

Det er ikke en ukendt herre, der kommer med den massive kritik af Ousmane Dembélé. Det er Barcelona-legenden Rivaldo.

Han slår særligt hårdt ned på, at Dembélé har afvist at forlade klubben i tidligere transfervinduer.

Ballon d’Or-vinderen fra 1999 mener, at han intet har at gøre i FC Barcelona, når han ikke giver noget tilbage til klubben.

“Dembélé fortsætter med at være skadet, og han kommer fortsat for sent til klubbens træningspas. Han burde være meget mere ansvarlig i sin tilværelse. Hvis han gjorde sit arbejde, og han var fast mand på holdet, så ville han have grundlag for at blive i klubben, men det er ikke realiteten. Dembélé giver intet tilbage til klubben, for at gengælde den enorme tilllid, de har givet ham.”

Dembélé har talent

Han er ikke bleg for at erkende, at Dembélé har et kæmpe talent og et enormt potentiale, men han mener også, at Ousmane ikke selv ved det. Rivaldo mener derfor, at han skal være mere engageret, for at opnå succes.

“Han er en fantastisk spiller, men hvis han fortsætter denne stime, så vil han snart stå uden kontrakt, og han vil intet have at vise for det. Det afhænger ikke af klubben eller træneren, men Dembélé.

Det er dog ikke overraskende, at sådanne kommentarer kommer fra Rivaldo, da han er kendt for at lange ud efter Barcelona som klub samt Barcelonas spillere.

Det tyder på, at tiden er inde til, at Dembélé skal bevise sit værd.

Han skal dog arbejde hårdere end nogensinde, hvis han ønsker at spille sig til en fast plads under Koeman.

Hvis det skulle lykkes, så kræver det en skadesfri sæson.