Lionel Messi har spillet i FC Barcelona, siden han som 13-årig blev optaget på klubbens berømte fodboldakademi, La Masia.

Og det skal være i samme klub, at han slutter sin karriere. Det er i hvert fald, hvad præsidenten, Josep Maria Bartomeu, håber på, skriver Goal.

Den argentinske topscorer og firedobbelte vinder af Den Gyldne Bold, har scoret over 600 mål for Blaugrana, og i indeværende sæson er han oppe på 22 scoringer, syv flere end hans kollega i angrebet, Luis Suarez.

FC Barcelona ligger på førstepladsen i La Liga, og selvom Lionel Messi er blevet 31 år, er han stadig ustoppelig foran modstandernes mål. Han har dog kun to år tilbage på sin nuværende kontrakt med klubben, så set fra præsidentens side giver det god mening, at man gerne snart vil sikre sig, at verdenstjernen bliver hængende. 

Argentineren har tidligere givet udtryk for, at han gerne vil nå at spille i sin barndomsklub, Newell’s Old Boys, fra Rosario i hjemlandet, inden han stiller fodboldstøvlerne på hylden. Men som Bartemou ifølge Goal sagde for nylig til mediet, RKB, føler klubben sig sikker på, at Messi forlænger med klubben. 

”Messi er en klubspiller og det forhold vil fortsætte for evigt. Han har fortalt os, at han gerne vil fortsætte her. Vi har tilbudt ham en ny femårig kontrakt, og jeg håber, vi snart kan gå i gang med at diskutere aftalen med ham,” sagde FC Barcelonas præsident, som i samme interview også fik sagt, at han regner med, at klubbens træner, Ernesto Valverde, også har en fremtid i klubben, der rækker længere end den aktuelle sæson. 

Men selvom Messi bliver kaldt den argentiske troldmand, kan han ikke spille for evigt. En dag er det slut, og så skal klubben være klar til at udfylde det tomrum, hans afsked vil efterlade i truppen og på fodboldbanen. 

Josep Maria Bartomeu understregede for nylig over for BBC Radio, at klubben er fokuseret på at bringe unge, talentfulde spillere til klubben kontinuerligt, så man har et godt grundlag for at holde sig på et succesfuldt spor.