FC Barcelona har brug for at få penge i kassen. Af denne grund planlægger de at sælge Barcelona B-talentet Rey Manaj. Det skriver den spanske sportsavis Sport.

LÆS OGSÅ: Riqui Puig åbner op: ‘Jeg var desperat’

Interessen for at sælge den albanske angriber er steget, efter hans hattrik i 4-0-sejren over Nastic onsdag. Den spanske klub håber, at det er noget, der har fået flere klubber til at få øjnene op for den 24-årige albaner, hvorved de vil kunne hæve prisen.

En af de primære årsager til, at de har i sinde at sælge ham er, at der ikke er plads til ham på førsteholdet, hvor Ronald Koeman har flere andre spillere at trække på. I stedet for at lade ham blive på Barca B, vil de i stedet forsøge at få ham solgt.

Som der er givet udtryk for herover, er det dog i lige så høj grad noget, der handler om, at de vil skrabe penge ind. Den finansielle situation i klubben ser nemlig fortsat ikke særlig god ud. Blandt andet derfor er flere Barca-spillere også blevet bedt om at gå ned i løn.

Historien fra Sport melder dog intet om, hvad den catalanske storklub forventer at kunne få for den 24-årige albanske angriber. Ydermere er der heller ingen forlydender om, hvorvidt Barcelona vil være villige til at leje ham ud i den kommende sæson.

Dog skriver Sport, at der er interesse for den 24-årige angriber fra Cadiz, ligesom avisen også mener at vide, at den portugisiske klub Famalicao har givet udtryk for deres interesse.

LÆS OGSÅ: Mingueza måtte udgå: Skadet i OL-kamp

Manaj kan ikke just bryste sig af at være en mangeårig Barca-spiller. Faktisk har han kun været i klubben i et år. Han blev nemlig hentet til Barca B sidste sommer, hvor han blev købt for to millioner euro. Han har ikke spillet for førsteholdet, før opgøret mod Nastic onsdag.