Søndag aften lykkedes det Manchester United at vinde 2-1 over Brighton i Premier League, selvom de lagde ud med at komme bagud 1-0.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes sætter ord på Manchester Uniteds Premier League-resultater

De Røde Djævle fik udlignet efter omtrent en times spil, da Bruno Fernandes leverede et flot oplæg til Marcus Rashford, som kunne sende bolden i nettet til 1-1. Den portugisiske stjerne så dog ikke selv målet, da han blev tacklet sent af Brightons Joel Veltman.

“Jeg så det ikke, fordi der var en, der nærmest brækkede min ankel,” udtalte Bruno Fernandes til MUTV og fortsatte:

“Men jeg er glad for holdet og glad for Marcus. Det var godt af ham, for alle ved, at han er kommet tilbage efter en skade, og det har hjulpet os.”

“Dette comeback kommer fra alle. Presset op til det første mål var godt, for det tvang dem til en fejlaflevering, og jeg samlede bolden op, spillede Marcus og så scorede han. Alle er glade, når vi vinder, og det er ligegyldigt, hvem der scorer målene,” rundede han af.

LÆS OGSÅ: Neville om Lingard: Derfor har han fået kritik

I skrivende stund har Manchester United 60 point, hvilket har sikret dem en andenplads i Premier League. Tredjepladsen indtages af Leicester City, som har fire point op til De Røde Djævle. På førstepladsen finder man Manchester City, der er 14 point foran deres lokale rivaler.