Det er for nylig kommet frem, at Manchester United har André Silva i kikkerten, og han indrømmer gerne, at tanken om at spille på Old Trafford holder ham i stødet og giver ham blod på tanden.

LÆS OGSÅ: Lille klub tjener stort beløb hver gang United-målmand spiller

Sky Deutschland skrev nemlig i sidste måned, at Manchester United ser ham som et billigere alternativ til Erling Haaland. Han står noteret for at have scoret 20 mål og lavet fem assists i 23 kampe for Frankfrugt, hvorfor han faktisk er mere effektiv end Haaland.

Og rygterne er da ikke gået ubemærket hen, da også han har hørt, at United har snøren ude efter ham.

” Jeg har hørt rygterne, men rygter er rygter. Mod slutningen af denne sæson er det noget, der giver mig mere motivation til at arbejde, og det er et tegn på, at det, jeg har opnået, bærer frygt,” fortæller Silva til O Jogo.

Manchester United skulle især være glad for salgsprisen, som ligger meget, meget langt under Haalands, men også prisen har Silva overskud til at lave sjov med.

LÆS OGSÅ: FC Dallas-spiller: “Jeg kysser Messis fødder, hvis han skifter til MLS”

“Jeg er omkring €105 millioner værd. Ej, det er for sjov. Jeg har læst, at jeg er omkring €30 millioner værd. Ting er, hvad de er, men det vigtigste er at se på mig, og hvad jeg kan gøre,” siger Silva til den portugisiske avis.