Fabio Capello mener ikke, det er fair at kritisere Leo Messi for ikke at have vundet et stort trofæ med Argentina. Da Diego Maradona løftede VM-trofæet, havde han bedre spillere omkring sig, mener italieneren.  

Leo Messi har vundet alt, hvad der vindes kan på klubplan hos FC Barcelona, og den 31-årige argentiner vundet Den gyldne bold hele fem gange. Men verdensstjernen får jævnligt kritik for ikke at have vundet et stort trofæ med landsholdet, som eksempelvis Diego Maradona, der vandt VM i 1986 med Argentina. 

Messi og Argentina spiller i øjeblikket Copa America, hvor mandskabet tabte den første kamp i gruppespillet med 2-0 til Colombia. Den tidligere Juventus- og Real Madrid-træner Fabio Capello mener dog ikke, at det er rimeligt at forlange af Messi, at han vinder trofæer med landsholdet, selvom Barcelona-spilleren betragtes som en af de bedste fodboldspillere nogensinde. 

”Folk taler om både Maradona og Messi, men Maradonas Argentina var stærkere og havde mere kvalitet end Messis,” siger den 73-årige italiener i et interview med Radio Marca. 

”Messi har gode spillere foran sig, men på midtbanen og bagerst på banen, mangler han en defensiv. Det er det afgørende problem. Messi er ekstraordinær. Han lever og tænker på at spille hele tiden, og han tænker ikke på forretning som eksempelvis Neymar gør,” mener Capello. 

I et interview med Fox Sports, som Goal har gengivet, bakker Atletico-træner Diego Simeone op om italienerens synspunkt. Leo Messi gør altid det rigtige i kampe, men han har brug for et hold omkring sig, pointerer hans landsmand. 

”De spillere, som spiller sammen med Messi, må forstå, hvilket potentiale det indebærer. Messi har brug for hver og en til at føle sig sikker, når de er omkring ham. Jeg er ikke i tvivl om Messis klasse og status, og han kan omstille sig til alle situationer, da han er en vinder.”