Chelsea har efter sigende henvendt sig til Inter Milan med et nyt og forbedret bud på Achraf Hakimi, som de ønsker at bringe til Stamford Bridge i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Manchester City-stjerne presser klubben: Vil sælges til Barca

Den 22-årige scorede 7 mål og lavede 11 oplæg i 45 optrædener for den italienske klub i 2020/21-sæsonen. På trods af at have spillet en god sæson, kan han blive solgt til sommer, da den italienske klub er i finansielle vanskeligheder.

Chelsea er dog ikke den eneste klub, der har udvist interesse for Hakimi. Det siges, at franske Paris Saint-Germain også har meldt sig ind i kampen om Inter-spilleren, der har fire år tilbage af sin nuværende kontrakt på San Siro.

Det menes, at Thomas Tuchels klub allerede har fået afvist et bud på den marokkanske spiller, hvilket skulle have fået den engelske klub til at afgive et bedre klub, ifølge Corriere dello Sport.

Mediet skriver, at Chelsea har tilbudt inter 43 millioner euro plus Emerson Palmieri, mens London-klubben også er villige til at tilføje Davide Zappacosta, Mateo Kovacic eller Tammy Abraham til handlen.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil stjæle Manchester United-transfermål

Hakimi, der startede sin karriere i Real Madrid, fungerede primært som højresidet midtbanespiller for Inter i 2020/21-sæsonen, men han spillede dog også kampe som højreback.