Juventus har taget et drastisk skridt vedrørende deres stjerne, Paul Pogba. Klubben har valgt at indefryse Pogbas løn, mens han er under undersøgelse for mulig doping.

Dette skridt fra Juventus’ side viser, hvor alvorligt de tager beskyldningerne om doping.

Det er ikke første gang, at en spiller står over for sådanne beskyldninger. Tidligere har der været tilfælde, hvor spillere fra forskellige ligaer er blevet suspenderet fra spil på grund af lignende anklager.

I hans første periode hos Juventus skabte Pogba magi på banen og blev hurtigt en favorit blandt klubbens fans. Hans tekniske færdigheder og evne til at score mål gjorde ham til en uvurderlig spiller for holdet.

Derfor er denne nyhed chokerende for mange fans, da det er svært at forestille sig en spiller af hans kaliber involveret i en sådan kontrovers.

Der er dog dem, der argumenterer for, at hvis en spiller er fundet skyldig i noget, der ikke er relateret til fodbold, bør hans løn suspenderes. Dette blev også diskuteret i forbindelse med en unavngiven Superliga-spiller, der tidligere havde været i en lignende situation.