Det portugisiske medie Record skriver, at Sporting-forsvarer Nuno Mendes har underskrevet en ny kontrakt med Lissabon-klubben.

LÆS OGSÅ: Man United-fans ønsker mere spilletid til 23-årig midt efter landsholdsscoring

De skriver, at der er opnået enighed mellem klubben og spilleren. Det har medført, at der i hans nye kontrakt er indskrevet en ny frikøbsklausul på 70 millioner euro. I hans tidligere kontrakt lød klausulen på 45 millioner euro.

Og en af grundene til, at Mendes får sin tredje lønforhøjelse på mindre end to år er, at den portugisiske klub ønsker at afvise interesse fra andre klubber såsom Manchester United.

Flere medier har skrevet om, at der er flere europæiske klubber, der længe har fulgt den 18-årige spiller. Det er dog særligt Manchester United, der har vist interesse i at købe ham fri fra Sporting.

Tidligere på året blev det af flere medier rapporteret, at Nuno Mendes var i forhandlinger med Manchester United på samme tidspunkt, som forhandlingerne med Bruno Fernandes stod på, da de har den samme agent.

LÆS OGSÅ: Andy Cole: År før United er tilbage på toppen

Rygterne fortsatte også i sommerens transfervindue, men hidtil har Ole Gunnar Solskjær og Manchester United-ledelsen ikke afgivet et bud på Mendes.