Philippe Coutinho fortæller, at han ikke ved, hvordan hans umiddelbare fremtid ser ud og anerkender, at den forgangne sæson i Barcelona var en skuffelse for brasilianeren. 

Philippe Coutinho skiftede fra Liverpool til Barcelona i januar 2018 i en handel, der kostede den spanske klub cirka lidt over en milliard kroner i overgangssum. Derfor har der været store forventninger til den 27-årige brasilianer, som han i manges øjne stadig mangler for alvor at indfri. I den forgangne sæson scorede Coutinho fem mål i 34 kampe. Offensivspilleren er i øjeblikket i sit hjemland for at spille Copa America med Brasilien og siger til Sky Sports, at han ikke føler sig sikker på, hvordan fremtiden ser ud for ham. 

”Mange af de ting, der er fremme i medierne, er simpelthen ikke sande, men hvad min fremtid angår, ved vi ikke, hvad der kommer til at ske. Det er sandheden,” siger Coutinho og konstaterer i samme ombæring, at den seneste sæson i Barcelona ikke har været en personlig succes for ham. 

”Ærlig talt, så var det ikke en god sæson. Jeg skabte ikke det, jeg ville, og det gik ikke, som jeg håbede. Men jeg håber, det bliver et eksempel, en lektie for mig, så jeg vil noget mere og kan koncentrere mere endnu mere, så jeg er i stand til at få succes.”

Coutinho har – på grund af den ujævne sæson i Barcelona – været rygtet til flere europæiske klubber, herunder Chelsea og PSG, som Sky Sports skriver. 

”Men hvorvidt det var en dårlig sæson eller ej, ændrer ikke noget. Ønsket om at vinde er altid den samme, måske endda endnu større. Det har altid handlet om min vilje til at få succes med denne klub (Barcelona),” siger Coutinho og understreger, at han i øjeblikket er fuldt fokuseret på at få succes med Brasilien.