Det er netop blevet bekræftet, at FC Barcelona har hentet Sergino Dest, og det menes, at de jagter både Memphis Depay og Eric Garcia. Der er dog én ting, der stopper dem: Penge.

Klubben har ganske enkelt ikke penge nok til at handle spillere. Derfor er de nødt til at sælge, før de kan købe.

Af denne grund arbejder klubben i øjeblikket på at sende flere spillere ud af vagten. Det inkluderer blandt de seks nedenstående spillere.

Rafinha

Prisen for Rafinha lyder på 16 millioner euro. Det er der dog ingen, der har budt. Celta Vigo har vist interesse, men vil ikke betale den høje pris.

Rafinha har længe været et løst hjul i Barcelonas trup. Derfor håber man på, at man i dette transfervindue kan få ham sendt afsted på en permanent aftale.

Samuel Umtiti

Umtiti startede godt ud i Barcelona. I de seneste år har det dog forholdt sig anderledes.

En knæskade har været en stopklods for ham, og nu forsøger Barcelona at finde en ny klub til ham. Lyon har meldt sig på banen, men er kun villige til at leje ham.

Han har i dag en relativt høj løn, som Lyon ikke kan betale. Derfor er han heller ikke klar til at skifte permanent til den franske klub.

Martin Braithwaite

Meget tyder på, at den danske angriber ikke får en plads i Ronald Koemans planer. Derfor håber klubben også på, at en køber melder sig.

Indtil videre er der intet konkret om hans fremtid, der er blevet offentliggjort. Derfor tyder det også på, at han bliver i klubben, selvom de står til at tjene en god sum penge på ham.

Jean-Clair Todibo

Klubben er allerede i snak med flere potentielle købere til Todibo, da han heller ikke er en del af Koemans planer. Det inkluderer blandt andet Fulham.

Det store spørgsmål er dog om Barca har held med at finde en klub, der er villig til at købe ham fri. Hans pris lyder på mellem 20 og 25 millioner euro.

Matheus Fernandes

Barce betalte syv millioner euro, da de hentede Matheus Fernandes. Meget tyder dog på, at han inden for kort tid vil være fortid i den spanske klub.

Også her er man dog i en situation, hvor et salg er det ønskede scenarie, men hvor en lejeaftale virker mere sandsynlig, da ingen klubber har budt på Fernandes.

Junior Firpo

Firpo har selv fået klar besked om, at klubben ønsker at sælge ham. Atalanta har vist interesse, men der dog intet konkret meldt ud.

Transfervinduet lukker d. 5. oktober. Inden da håber Barcelona på at kunne hente en række nye spillere ind. Dette forudsætter dog, at de også har succes med at få solgt ud af det nuværende mandskab.

Kilde til artikel: Barcelonafc.dk