I sommerens løb forlod Chadi Riad Barcelona for at tilslutte sig Real Betis på en sæsonlang lejeaftale.

Aftalen inkluderede også en obligatorisk købsoption, hvis visse betingelser blev opfyldt. Indtil videre er den unge forsvarsspiller på rette spor til at opfylde disse, så det synes uundgåeligt, at han vil tilslutte sig Los Verdiblancos på permanent basis.

Riad har fået regelmæssig spilletid på Betis’ førstehold. Han var dog ikke inkluderet i deres trup til Europa League, men har ofte spillet i La Liga. Det skyldes bl.a. salget af Luiz Felipe og Marc Bartras akillesskade.

Betis er meget tilfredse med Riad og ønsker at sikre hans underskrift så hurtigt som muligt. Marca rapporterer, at forhandlinger allerede er i gang med Barcelona om en aftale, selvom der allerede er en permanent købsoption i klubbens låneaftale.

Denne option sikrer Riad for €3 millioner, omkring 22,3 millioner danske kroner. Barcelona vil beholde en tilbagekøbsoption, som menes at være på omkring €7 millioner, cirka 52 millioner danske kroner, samt en 50% videresalgsklausul. Det er endnu ikke klart, om der forhandles om nye vilkår, men det står klart, at andalusierne er meget ivrige efter at binde Riad fast på en permanent basis.

Det skriver Football España.