Spanieren mener, at den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder ville trives, hvis han forlod Barcelona og Camp Nou – og så alligevel ikke.

Den Manchester City-rygtede Barcelona-spiller burde ikke have noget problem med at indfinde sig i en ny klub samt liga.

Gaizka Mendieta siger, at han ikke håber, at Messi skifter, da han synes, at der er noget romantisk over, at man er en én-klub-mand.

Hvis man går nogle år tilbage, så var tanken om, at Barcelonas topscorer ville forlade klubben utænkeligt. Det er dog blevet mere jordnært, især efter nederlaget til Bayern München i august.

Messi ville forlade klubben

Messi gik til Barcelona med et ønske om at forlade klubben, hvilket en klausul i hans kontrakt angiveligt skulle tillade ham.

Det var dog ikke korrekt, og Barcelona og La Liga blev enige om, at Messi skulle betale en kæmpe sum, hvis han ønskede at forlade klubben, hvorfor han valgte at blive.

Medieta udtaler følgende til Stats Perform.

“Det, som er hændt, er allerede fortid. Vi kan gå i detaljer, men Leo har altid vist, at han er professionel. Jeg er sikker på, at alle Barcelona-fans, hans holdkammerater, og dem, der arbejder for klubben ved, at Messi giver sig 100% i denne sæson”.

Han siger yderligere, at uanset, om Messi bliver eller forlader klubben efter denne sæson, så skal man tænke på, at han er i klubben nu, og han vil gøre sit bedste. Alt andet er forkert.

Barcelonas bedste gennem tiden

Det er dog ikke overraskende, at såvel klubben som klubbens fans ikke ønsker at miste en spiller, der anses som værende den bedste nogensinde. Han står noteret for 635 mål og 254 assists i 734 optrædender for klubben.

Mendieta er dog sikker på, at Messi har talentet til at blomstre i alle ligaer. Hvis han valgte at slutte sig til Manchester-klubben, ville han også blive forenet med sin tidligere træner, Pep Guardiola.

“Messi kan være god alle steder. Han har vist mange gange, at han kan spille venstre, højre, midten, striker, offensiv midt og selv på midten. Derfor, så vil en spiller, der kan læse og forstå fodbold som ham, være god i enhver klub.”

Han siger slutteligt, at han helst ser ham blive i Barcelona, indtil han indstiller karrieren. Han ønsker ikke at se ham i en anden klub, da det ville ødelægge meget for ham og klubbens fans.