Southampton er altid et svært hold at møde. Det gælder også for Manchester United, hvilket er mandskabet, de tørner sammen med tirsdag aften i Premier League, hvor der kæmpes om de tre point.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær om nyindkøb: Han skal vænne sig til Premier League

Manchester United kommer ind til kampen med to skuffende resultater, men det står dog umiddelbart værre til i Southampton, da de nu bekræfter, at tre profiler er tvivlsomme til kampen mod De Røde Djævle.

Det skulle være Oriol Romeu, Theo Walcott og Ibrahima Diallo, som alle forlod banen før tid, da Southampton spillede mod Aston Villa i weekenden.

The Southampton Daily Echo skriver følgende:

“Der er stor chance for, at de alle tre misser tirsdagens kamp mod Manchester United.”

De skriver efterfølgende, at de allerede inden forventede, at man kommer til at spille uden Kyle Walker-Peter og Janik Vestergaard på grund af skader, og det siges ligeså, at også Michael Obafemi er ude.

De Røde Djævle og Southamptons opgør vil umiddelbart blive husket i lang tid. Southampton endte nemlig med at tage United hele vejen, og de var sågar foran 2-0 ved pausen. Edinson Cavani blev dog skiftet ind og vendte tingene på hovedet, hvorfor United endte med at hive en sejr hjem.

LÆS OGSÅ: Solskjær revsede Arsenal-spiller: “Han kan ikke forsvare!”

Southamptons skadesliste er derfor gode nyheder for Manchester United. Solskjær har dog aldrig slået Ralph Hasenhüttls mandskab med mere end ét mål, så hvis de forsvarer sig som Sheffield United, kan det stadig blive et jævnbyrdigt opgør.