Erling Haaland er for nylig vendt tilbage Dortmund efter sin sommerferie. Til trods for, at han har været på ferie, betyder det ikke, at hans navn ikke har ligget stille. Tværtimod har der været skrevet rigtig meget om nordmanden de seneste uger.

LÆS OGSÅ: Arrig Barca-legende: ‘Messi spillede med mig, jeg spillede ikke med Messi’

I løbet af de seneste uger har han nemlig været rygtet til en lang række europæiske storklubber. Han er især blevet kædet sammen med et skifte til Chelsea, der angiveligt skulle være klar til at betale en stor sum penge på den norske angriber.

Det bliver dog også nødvendigt, hvis Dortmund skal give afkald på Erling Haaland. Faktisk skulle den tyske klub angiveligt kræve en sum på 1,5 milliarder kroner, hvis de skal sælge ham, skriver den spanske avis AS.

Dortmund-angriberen siger dog selv, at han faktisk håber på, at det ikke er sendt. Han er nemlig af den opfattelse, at det er rigtig mange penge for en enkelt spiller.

“Jeg har ikke rigtig noget at sige om det. Jeg har tre år tilbage af min kontrakt, og jeg nyder min tid her i Dortmund. Før i går havde jeg slet ikke talt med min agent i en måned, så jeg tror, at du har svaret der,” siger han ifølge Sky Sports, og fortsætter:

“Jeg bryder mig ikke så meget om det. Det er mange penge. Jeg håber faktisk på, at det bare er rygter, hvis jeg skal være ærlig, fordi det er mange penge for en enkelt person.”

LÆS OGSÅ: London-klub vil hente Jens Stryger

Som den 21-årige Erling Haaland også selv udtaler, har han kontrakt med Borussia Dortmund frem til 2024.