Jens Stryger Larsen har i længere tid været rygtet til England. Det er dog primært Championship-klubben Watford, han er blevet sat i forbindelse med.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp antyder snarligt Van Dijk-comeback

Nu ser det dog ud til, at han kan få en chance for at spille i Premier League. Ifølge mediet Football London er der nemlig også interesse for den 30-årige dansker i London. Mere specifikt er han på radaren i West Ham.

Generelt er der udsigter til, at den danske landsholdsspiller bliver solgt denne sommer. Han er nemlig gået ind i det sidste år af sin kontrakt med Udinese. Det vil sige, at han skal sælges denne sommer, hvis de skal tjene penge på ham.

Skal han sælges denne sommer, forventes det, at prisen vil lyde på cirka 37 millioner kroner. Det er en pris, som West Ham har råd til at betale, hvorfor det blot er et spørgsmål om, hvorvidt de har andre transfermål, der trækker mere i dem.

Hovedpersonen selv har ikke kommenteret på de seneste ugers rygter om, at han er på vej til England. Derfor vides det ikke, hvorvidt den rutinerede Jens Stryger Larsen selv er åben for et skifte til England, eller om han i stedet vil foretrække at forlænge med Udinese.

Hertil er det også værd at tilføje, at der har været rygter om, at der er interesse for danskeren i Juventus. Det vil give ham muligheden for at blive i Italien, såfremt der er hold i disse rygter. Det er dog svært at vide, om det er tilfældet.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Real Madrid enige: Her er prisen for Varane

Umiddelbart virker det mere sandsynligt, at han er på vej til England. Det store spørgsmål er dog, om man fremadrettet kommer til at opleve danskeren i Championship eller i Premier League.