Iker Casillas fik et hjerteanfald for nylig, men den spanske målmand er alligevel afvisende over for rygterne om, at han er på vej til at stille fodboldstøvlerne på hylden. Gianluigi Buffon står muligvis klar til at overtage hans plads i buret hos Porto. 

Iker Casillas fik et hjerteanfald til træning for halvanden måned siden, hvor Porto-målmanden måtte gennemgå en akut operation og var på hospitalet i fem dage. Siden hen har der været meldinger i portugisiske medier, om at den 38-årige spanier i denne uge vil offentliggøre, at han går på pension. Men nu afviser den tidligere Real Madrid-spiller, at dette skulle have noget på sig. Casillas understreger, at han endnu ikke har fået en tilbagemelding fra lægerne om, hvorvidt han kan fortsætte sin karriere eller ej. 

På Twitter skriver den spanske verdensmester, at han kan afvise historien om pension på samme måde som for en måned siden, hvor en lignende historie cirkulerede. Men i samme ombæring fortæller han, at skal til lægetjek i morgen fredag.

Iker Casillas skiftede fra Real Madrid til Porto i 2015, hvor han foreløbig har stået i buret i mere end 100 kampe. I den netop overståede sæson spillede han 41 kampe i alt. Spanieren nåede at spillede 725 kampe for Real Madrid – kun overgået i antal kampe af Raul – og han har vundet stort set alt, hvad der kan vindes i den hvide trøje. Det gælder blandt andet tre Champions League-titler og fem La Liga-titler. 

Såfremt Iker Casillas er færdig i Porto, kan en anden veterankeeper være på vej til at overtage hans plads, nemlig Gianluigi Buffon, der ikke forlængede sin kontrakt med PSG. Italienerens agent Silvio Martina siger, at den 41-årige målmand ikke er afvisende over for ideen. 

”Tanken om at spille for FC Porto interesserer Gigi (Buffon). Der foreligger dog ikke noget seriøst bud på bordet, og vi har ikke mødtes med nogen endnu. Han vil være åben for skiftet, for når alt kommer til alt, så snakker vi om en klub med en fantastisk historie, som spiller i Champions League.”