Zinedine Zidane kan potentielt være færdig som træner i Real Madrid i nærmeste fremtid. Skulle det ske, er Massimiliano Allegri angiveligt favoritten til at afløse franskmanden.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez: Jeg blev set ned på i Barcelona

Los Blancos sluttede sæsonen uden et trofæ. Det er første gang siden 2009/10-sæsonen, at det er sket. Atletico Madrid vandt nemlig lørdagens opgør mod Real Valladolid, hvilket sikrede Diego Simeones troppe La Liga-titlen.

Der har i de seneste uger været meget spekulation om Zinedine Zidanes fremtid. Franskmanden selv har dog udtalt, at han ikke har intentioner om at foretage en forhastet beslutning om sin fremtid.

Ifølge den anerkendte journalist Fabrizio Romano er Zidanes fremtid i Real Madrid i hans egne hænder. Skulle han besluttet sig for at forlade posten som træner, er den tidligere Juventus-træner Massimiliano Allegri favorit til at tage over.

Allegri menes dog også at være på listen over potentielle trænerkandidater i både Tottenham og Napoli, der begge leder efter en ny træner. Efter sigende har han dog allerede afvist at sætte sig i trænersædet i London-klubben.

LÆS OGSÅ: Bayern-boss: Han er bedre end Cristiano og Messi

Den 53-årige har været uden trænerjob, siden han besluttede sig for at fratræde stillingen som manager i Juventus i 2019. Det gjorde han efter at have vundet Serie A fem gange i træk med Juventus.