Serbiske Luka Jovic er ny mand i Real Madrid-trøjen. Det glæder han sig over, mens klubpræsident Florentino Perez ser Jovic som en vigtig brik i klubbens nye projekt.

Real Madrid er i fuld gang med oprustningen på spillerfronten forud for den kommende sæson. Eden Hazard, Rodrygo, Eder Militao og Luka Jovic er nye mænd i den hvide trøje, og serbiske Jovic, der blev hentet i Eintracht Frankfurt for omkring 450 millioner kroner, fortæller, at han er klar til at levere varen for den spanske storklub. 

”Jeg er den lykkeligste mand i verden, når jeg kan skrive under med så stor en klub. Jeg er meget spændt og er sikker på, at jeg traf den rette beslutning. Jeg vil give alt for at hjælpe Real Madrid med at vinde trofæer og titler,” sagde den 21-årige angriber på et pressemøde forleden. 

Luka Jovic har imponeret i den forgange sæson i Bundesligaen, hvor serberen scorede 17 mål, mens han nåede op på 10 scoringer i Europa League. 

Real Madrid-præsident Florentino Perez siger til en gruppe af spanske journalister, at han ser frem til at se Jovic vokse som en af de bedste angribere i verden, og at han blev købt på grund af sit talent og sin hårde arbejdsindsats på fodboldbanen. 

”Du kommer til den største klub i verden som 21-årig. Du har haft en fantastisk sæson med 27 scoringer, men vores fans vil bede om endnu mere fra dig med dine fantastiske kvaliteter. Det bliver en kæmpe udfordring, når du skal spille med de bedste spillere og under en fantastisk træner. Vi har fået at vide, at du sov i en Real Madrid-trøje som barn. Millioner af fans vil give dig alt, og de forlanger, at du fortsætter med at score mål. Vi ønsker dig masser af succes og byder dig velkommen til dit nye hjem.”